BMW R1150GS (’00) er historie for meg

Etter noen år med «Dromledaren» gikk den videre, og ble erstatta av «Merkaba» for meg. Det er en meget kurant sykkel, og jeg rakk å gjøre mye ekstra med den mens jeg eide den. Jeg tror nok neste eier også blir glad i den, og det at den er så trofast.

Om scubaservice
SCUBA - Service er skrivemåten på firmaet mitt som jeg drev aktivt i omtrent 35 år. Det stoppa brått da Ørjan (Hoff) Wean drog et idiot-triks med ikke bare å snyte meg, men også myndighetene med MVA og regnskap. Jeg kom ut av dette uten støv pålakken, men han ble nok massert grundig av det offentlige byråkratiet. Men han driver stadig nye firma. Jeg slutta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: