Dykkeutstyr selges

Jeg har veldig masse dykkerutstyr,  – både nytt og brukt, – på lager, og vil kvitte meg med dette. Utstyr er bl.a. tørrdrakter (membran), ABC utstyr, kniver og UV verktøy, fangstutstyr (fangstnett, JBL slynger og harpuner), loggbøker, UV notatblokker, mm.

Om scubaservice
SCUBA - Service er skrivemåten på firmaet mitt som jeg drev aktivt i omtrent 35 år. Det stoppa brått da Ørjan (Hoff) Wean drog et idiot-triks med ikke bare å snyte meg, men også myndighetene med MVA og regnskap. Jeg kom ut av dette uten støv pålakken, men han ble nok massert grundig av det offentlige byråkratiet. Men han driver stadig nye firma. Jeg slutta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: